Service

Goede service verlenen is bij Ergo-Specialist prioriteit nummer 1! Wij zijn toegewijd om onze gewaardeerde klanten van uitstekende service en vakkundig advies te voorzien. Voor het gemak hebben wij alle informatie over bestellen en het verzenden hieronder voor je op een rijtje gezet.

Als je het antwoord op jouw vraag niet kunt terug vinden, neem dan gerust contact met ons op. Wij zitten klaar om jouw vraag goed en snel te beantwoorden. Je kan ons bereiken via e-mail: klantenservice@ergo-specialist.nl  (24/7) en onze telefonische klantenservice is bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur op telefoonnummer: 0495-596512

BESTELLINGEN
Als je vragen hebt over de reeds geplaatste bestelling, dan kan je alle dagen van de week contact met ons opnemen via het e-mail adres: klantenservice@ergo-specialist.nl bellen mag natuurlijk ook, maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00u op telefoonnummer: 0495-596512

PRODUCT INFORMATIE
Mocht je nog vragen hebben over producten welke wij aanbieden, is er iets niet duidelijk of twijfel je, neem dan gerust contact met ons op via het email adres klantenservice@ergo-specialist.nl

RETOURNEREN
Bij Ergo-Specialist heb je een zichttermijn van 30 dagen vanaf het moment dat de bestelling bij je afgeleverd is. Binnen deze 30 dagen mag je het artikel bekijken en beoordelen maar niet intensief gebruiken.

Bent je niet tevreden met het aangekochte artikel dan mag je deze retourneren. Het retour zenden is voor eigen rekening. Wij kunnen een retour label toesturen wat €6,95 kost en verrekend kan worden met de terug betaling. Producten welke geretourneerd worden moeten voorzien zijn van het retour formulier, dit retour formulier ontvang je per e-mail samen met een retour sticker voor op de doos.

Na ontvangst worden goederen gecontroleerd op verpakking beschadiging en/of andere afwijkingen. Zodra dit proces van 3 werkdagen doorlopen is ontvangt je een bevestiging per email van ons met een credit nota. Dit bedrag kan je gebruiken om een andere aankoop te doen of je kiest ervoor om je geld terug gestort te krijgen.

Controleer direct na ontvangst van het artikel of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is, verzoeken wij je zo snel mogelijk contact met ons op te nemen om dit te melden. Bij voorbaat dank!