Service

Bij Ergo-Specialist is het leveren van uitstekende service onze hoogste prioriteit! We zijn toegewijd aan het voorzien van onze gewaardeerde klanten van deskundige service en advies. Voor jouw gemak hebben we alle informatie over bestellen en verzenden hieronder op een rijtje gezet.

Als je het antwoord op jouw vraag niet kunt vinden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om jouw vragen snel en adequaat te beantwoorden. Je kunt ons bereiken via e-mail op: info@ergo-specialist.nl (24/7) en onze telefonische klantenservice is bereikbaar van 09:00 tot 18:00 uur op telefoonnummer: 0495-596512

Bestellingen

Door in te loggen op je account kan je de status van je bestelling inzien. Als je vragen hebt over de reeds geplaatste bestelling, dan kan je alle dagen van de week contact met ons opnemen via het e-mail adres: info@ergo-specialist.nl bellen mag natuurlijk ook, maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00u op telefoonnummer: 0495-596512

Verzending

Ergo-Specialist verstuurd alle bestellingen GRATIS Naar je toe!
Bestellingen geplaatst vóór 14.00 uur maandag t/m vrijdag (uitgezonderd weekend en feestdagen) worden op dezelfde dag nog verzonden. Bestellingen die na 14.00u geplaatst worden hebben niet de garantie dat deze dezelfde dag verzonden worden. Bestelling welke op vrijdagmiddag na 14:00u geplaatst worden, zullen de volgende maandag daarop verzonden worden.

Tijdens het bestellen, kunt u zelf in het veld opmerking aangeven wanneer u uw bestelling wil laten bezorgen. Voorradige artikelen kan je de volgende dag thuis verwachten. Ook als een deel van de bestelling niet direct leverbaar is, worden de voorradige artikelen al verzonden. Over niet voorradige artikelen krijg je vanzelf bericht per e-mail. U ontvangt van ons een orderbevestiging waarin wij de leverdatum van de artikelen vermelden.

Product informatie

Mocht je nog vragen hebben over producten welke wij aanbieden, is er iets niet duidelijk of twijfel je, neem dan gerust contact met ons op via het email adres info@ergo-specialist.nl

Retourneren

Bij Ergo-Specialist heb je een zichttermijn van 30 dagen vanaf het moment dat de bestelling bij je afgeleverd is. Binnen deze 30 dagen mag je het artikel bekijken en beoordelen maar niet intensief gebruiken.

Bent je niet tevreden met het aangekochte artikel dan mag je deze retourneren. Het retour zenden is voor eigen rekening. Wij kunnen een retour label toesturen wat €6,95 kost en verrekend kan worden met de terug betaling. Producten welke geretourneerd worden moeten voorzien zijn van het retour formulier, dit retour formulier ontvang je per e-mail samen met een retour sticker voor op de doos.

Na ontvangst worden goederen gecontroleerd op verpakking beschadiging en/of andere afwijkingen. Zodra dit proces van 3 werkdagen doorlopen is ontvangt je een bevestiging per email van ons met een credit nota. Dit bedrag kan je gebruiken om een andere aankoop te doen of je kiest ervoor om je geld terug gestort te krijgen.

Controleer direct na ontvangst van het artikel of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is, verzoeken wij je zo snel mogelijk contact met ons op te nemen om dit te melden. Bij voorbaat dank!