Ergonomische hulpmiddelen voor je bureau werkplek Ergo-Specialist.nl

Ergonomische hulpmiddelen voor je bureau werkplek

WAT IS ERGONOMISCH WERKEN? 

Bij ergonomisch verantwoord werken wordt vooral gedacht aan het juist inrichten van een bureau of werkplek. Een ergonomische werkplek is niet alleen van belang voor de gezondheid van werknemers maar ook voor het efficiënt en plezierig werken. Studies en onderzoeken van TNS NIPO duiden aan dat mensen die ergonomische hulpmiddelen gebruiken prettiger werken, maar vooral ook productiever zijn. Dit zorgt ervoor dat een investering in een ergonomische werkplek zichzelf op de lange termijn zal terugverdienen en zelfs winst op zal leveren.  Bij Ergo-specialist willen we je een selectie van betaalbare ergonomische hulpmiddelen laten zien. Dit zorgt ervoor dat u ergonomisch werken simpel en voordelig kunt uitproberen.

ERGONOMISCHE MUISMAT MET  POLSSTEUN

Een ergonomische muismat beschikt vrijwel altijd over een polssteun. Deze polssteun zorgt voor een comfortabele en natuurlijk houding van pols en arm, waardoor de arm eigenlijk ten alle tijden rust op de muismat. Het gebruik van een muismat met polssteun helpt bij het voorkomen en bestrijden van pols- en armklachten. Klachten die voortkomen uit RSI of KANS kunnen hierdoor aanzienlijk

Een ergonomische muismat met polssteun helpt bij het voorkRolf Borrenbergsomen en bestrijden van pols en arm klachten. Deze muismat geeft een comfortabele houding en zorgt ervoor dat uw onderarm en pols in een rust positie zijn waardoor de prestatie verbetert en eventuele RSI of KANS klachten verminderen of zelfs geheel verdwijnen. Ook hier geldt, voorkomen is beter dan genezen.

Ergonomische muismat met polssteun


VERTICALE MUIS

Een verticale ergonomische muis zorgt ervoor dat uw onderarm, pols en hand niet gedraaid zijn maar in een natuurlijke (handdruk) houding. Tevens rust uw pols meer op het bureau of ondersteunende polssteun of muismat. Uw vingers liggen natuurlijk op de muis knoppen zodat spieren niet onder spanning of stress staan. Ergo-Specialist heeft een selectie aan ergonomische muizen welke zelf getest zijn en waar wij uitstekend over kunnen adviseren mocht u nog vragen hebben.

Zwarte ergonomische muis

 

GEBOGEN TOETSENBORD

Een ergonomisch toetsenbord speelt een belangrijke rol in ergonomisch werken. Een ergonomisch toetsenbord is meestal gebogen en/of hellend en heeft een gescheiden of gespleten toetsen indeling. De gespleten indeling zorgt ervoor dat armen goed langs uw lichaam blijven en niet van het lichaam af naar buiten verdraaien. Hierbij merkt u dat een ergonomisch toetsenbord minder belasting aan polsen, armen en schouders bezorgt.

Spire Curvatore III ergonomisch toetsenbord

TABLET HOUDER

Een tablet houder is erg prettig als u veel gebruik maakt van een tablet. Deze ergonomische tablet houder verbeterd uw kijk hoek op uw tablet, of iPad. Hierdoor krijgt u minder klachten aan uw rug, schouders en nek. Door lang naar een tablet scherm te kijken is het uiterst belangrijk dat u goed voor uw scherm zit en met de juist hoogte en hoek op uw scherm kijkt. Deze tablet houder is in alle mogelijke hoeken te positioneren en kan tevens 360 graden draaien, perfect om foto’s of films op te kijken. Door het lichte aluminium materiaal is deze houder sterk maar ook gemakkelijk mee te nemen, onderweg in de trein of bus.

Witte tablethhouder van het merk Spire

ergo-specialist.nl is de online expert op het gebied van ergonomische computer en bureau hulpmiddelen. Ons assortiment draagt bij aan het oplossen van deze pijn-, RSI, KANS of andere gerelateerde gebruikers klachten. Onze collectie is ontstaan door kennis en eigen gebruik, wij kunnen daarom goed adviseren en doen dit ook graag en kosteloos. Mail of bel ons gerust, we zitten, of staan, voor u klaar ?

Terug naar blog