ONS WARENHUIS

Rondven 38
6026PX Maarheeze
Tel.: 0495-596512

SPECIALIST IN ERGONOMIE & ERGONOMISCHE TOEBEHOREN

Iedere dag gebruiken we de computer voor verschillende doeleinden: werken, vrijetijdsbesteding en nog veel meer. Degelijke ergonomische producten en invoer apparaten zijn daarom van groot belang voor de optimale prestatie van uw systeem en uzelf. Ergo-Specialist is een onderdeel van Bytecom Fanner B.V. Met ruim 20 jaar ervaring als leverancier van groothandel en dealer. Onze medewerkers zijn vakmensen op het gebied van ergonomische werkplek inrichting.

Ergo-Specialist is de webwinkel voor ergonomische computer producten en bureau hulpmiddelen waar de klant CENTRAAL staat! Wij vinden het belangrijk dat u het juiste advies krijgt en goed geholpen wordt. Ergo-Specialist biedt een divers portfolio met het beste ergonomische resultaat.

Uw positieve beleving is ons doel, we staan u graag met raad en daad bij. Ongeacht uw vragen, wij geven graag advies en streven naar de juiste oplossing voor u.

Door de aanschaf en gebruik van onze producten zijn wij ervan overtuigd dat u fijner en gezonder aan uw bureau kunt werken.