Algemeen

Last van nek, arm of polsklachten?

Tekening dat verschil aangeeft tussen werken zonder en met een verhoogd beeldscherm

Heb je last van nek, arm of polsklachten? Wellicht is het dan niet onverstandig om eens naar Ergonomische computer-randapparatuur te kijken.

Bij het gebruik van normale computer-randapparatuur liggen RSI-klachten vaak stilzwijgend op de loer. Door de onpraktische vormen staat de pols altijd in een hoek ten opzichte van de onderarm, waardoor er constante belasting op de spieren en gewrichten staat. Gelukkig zijn er tegenwoordig toetsenborden, muismatten en links- en rechtshandige muizen die een ergonomische vorm hebben waarmee de pols ontlast wordt.

Verticale ergonomische muis Archer 8 draadloosErgonomisch toetsenbord Curvature ll Spire

 

In onze webwinkel vind je diverse ergonomische verticale muizen die natuurlijk in de hand liggen. Bij gebruik wordt de muis verplaatst door de hele onderarm te bewegen. Om de pols extra te ontzien zijn er ook muismatten met extra onderarm- en polsondersteuning. Zo wordt de bloedtoevoer geoptimaliseerd en behoort een verdoofd gevoel tot de verleden tijd.

Naast muizen en muismatten bieden wij ook ergonomische toetsenborden aan. De gebogen vorm zorgt voor een natuurlijke houding van de hand, pols en onderarm. Met ergonomische computer-randapparatuur voorkom en genees je RSI-klachten vanaf het moment dat je ze gebruikt. Bekijk ons complete assortiment of neem bij vragen contact op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *